Wednesday, February 21, 2018

Kun aika on - laulun sanoin moni herää pikkuhiljaa Mustan Afrikan elintasopakolaisten, ählyjen ja islamistien eurooppalaisten kusetukseen

"Kun aika on" - laulun sanoin moni herää pikkuhiljaa Mustan Afrikan elintasopakolaisten, ählyjen ja islamistien eurooppalaisten kusetukseen


"Suvaitsevainenkin" = Hölmö oppii omien kokemustensa kautta.

"Hän kuvailee yhdeksi tärkeimmistä käännekohdista Kölnin uudenvuodenaaton vuonna 2015, jolloin noin tuhannen pohjoisafrikkalaiseksi tai arabiksi kuvaillun miehen joukko kerääntyi Saksassa Kölnin päärautatieasemalla, jossa useat naiset joutuivat seksuaalisen ahdistelun, varkauksien ja raiskausten uhreiksi.
...
Sommer huomasi hyvin pian, että he pitävät länsimaalaisia "vääräuskoisina" ja uskovat itse röyhkeästi olevansa parempia ja ylivoimaisempia.
...
"Jossakin vaiheessa kuitenkin hoksasin, että nämä ihmisethän pelaavat kanssani likaista peliä, eli he käyttävät minuun taqiyyaa", Sommer selittää.
...
"Ja yhtäkkiä osoittautui, että ne ihmiset, joiden kanssa olin tekemisissä - jotka söivät kanssani, joivat, tanssivat, nauroivat, eivät rukoilleet, eivät käyneet moskeijassa, eivät noudattaneet Ramadania, pilkkasivat uskontoa ja syvästi uskonnollisia ihmisiä. He kaikki, samalla kun he syövät ruokaani ja istuvat puutarhassani, eivät puhu minusta muuta, kuin että 'typerä saksalainen huora'", Sommer tilittää.
...
"Se kaikki katoaa, kun perhe saapuu. Olemme nähneet sen usein. Kerran yksi alaikäinen käyttäytyi meitä kohtaan avoimesti ja tiedonhaluisesti - nyt hän halveksii ei-muslimielintapojamme, koska yhtäkkiä perhe ei hyväksy sitä", Sommer huomauttaa.

Sommer sanoo lopulta tunnistaneensa muslimien toimintatavat ja menettäneensä kaiken halukkuutensa sitoutua vapaaehtoistyöhön sellaisten muslimien kanssa, joita hän nimittää "sanoinkuvaamattoman ylimielisiksi" länsimaalaisia kohtaan ja heitä on hänen mukaansa edelleen suurin osa tapauksista.
...
Hän kertoo oppineensa vihdoin myös sen, että maahanmuuttajat pitävät naista todellakin vain seksuaalisena kohteena eikä kumppanina. Muslimiavioliitossa on paljon väkivaltaa ja raiskausta.
...
Työskennellessään pakolaisten turvakodeissa hän kiinnitti huomiota siihen, että useimmiten muslimien vainoamisen ja halveksinnan kohteena ovat "vääräuskoiset".

Vapaaehtoistyöntekijöitä ahdistellaan seksuaalisesti koko ajan.
...
Sommer on laatinut tiedostot kaikista tapauksista, joiden kanssa hän on työskennellyt ja seuraa nykyisten ja entisten "suojattien kotoutumiskehitystä", paljon kriittisemmin ja tarkemmin kylläkin nykyään."

-----------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------
Vaikka pakkanen purisi ja aurinko häikäisisi niin: Silmien sulkemisen aika on ohi:

Seppo Lehto maahanmuuttorealisti maahanmuuton ja islamin vastustaja: Avatkaa silmänne, korvanne ja kuulkaa, mitä matuinvaasio ja islam tarkoittavat käytännössä jokaisella yhteiskunnan tasolla verotuksesta turvallisuuteen. Älkäämme vajotko Mordorin yöhön menninkäisten terrorisoitaviksi.

---------
-------------------
Maakuntavaaleissa 2018 ja eduskuntavaaleissa kannatuksen keskitys aidosti kansallismielisille tahoille, jakakaa sanomaa somessa. Facebook onnettomin sensuuripolitiikkansa takia, käyttäkää google + ryhmiä ja blogger.com:a

---------
Kansamme nousee kun nousemme emmekä anna pakkastaa ja kusettaa itseämme toiseuden huuruilla
-----

Maamanmuuttorealisti, ole sinäkin?
https://maahanmuuttorealisti.blogspot.fi
-

No comments:

Post a Comment